06 февруари 2008

Самозащита за жени в "Градски момичета"

Искаше ми се да напиша, че на предаването с двете девойки повече му отива заглавието "Бийвъс и Бъдхед по български", но след кратко проучване, което пък съвпадна с някои мои впечатления, реших да не обиждам едната от девойките, а пък другата също въобще не е никак глупава, тъй като е избрала някакъв начин да преуспее и лош или добър - начина наистина работи.

По какъв случай пиша тук за тях? Май вече ме е срам да си призная...

Е, добре...Една от мисиите на Силвия и Калина от споменатото вече предаване на GTV "Градски момичета" ще бъде свързана със самоотбраната за жени. Те ще се учат да стрелят, някои други неща, които все още са тайна, както и ще имат един урок по самоотбрана от мен.

Общо взето след няколкото телевизии, радиа и вестници, с които съм си контактувала, това беше първия екип, който закъсня с 50 минути за уговорката. Наистина, обадиха се да предупредят - два пъти, тъй като първо надеждата ги крепеше, че ще закъснеят с 30 минути. След запознаване със "звездите" на шоуто, имам подозрения, че някоя от тях имаше пръст в "проблема", който ги спираше да пристигнат навреме.

Покрай снимките на предаването момичетата и момчетата от клуба не успяха да направят добра тренировка, но не защото им пречехме със снимките, а защото с мъка се опитваха да прикрият хиленето си и да се съсредоточат в тяхната си работа. Ако случайно гледате точно тази част от мисията, не се учудвайте, защо всички се държат здраво един за друг и гледат да са с гръб към мястото на протичане на събитието - просто в този момент си умират от смях.

Общо взето Силвия свърши цялата работа, а доколкото разбирах от гледането на записи и четенето на коментари почти винаги е така. Обаче Калинчето много добре се справя с пищенето, ммммм...няма нужда от онези специални средства за самозащита, дето издават звук 120 децибела. Достатъчно е тя да изпищи и..всичко е наред, насилникът ще избяга яко дим :) Как установих това вероятно ще научите по време на предаването, тъй като подозирам, че от урока няма да видите нищо, но пък пищене ще има бол.

Прочетох различни коментари по отношение на двете момичета, но по-интересни за мен бяха коментарите на момичетата, с които тренирам. Какво казаха те?


"Мислиш, че те са ненормални? Неее..те са нормалните (сега), ние тук (дето се бъхтим в залата) сме ненормални."

"Точно по такива (лигли) си падат мъжете"


Няма да ви занимавам с това, че и двете момичета са се снимали за Плейбой, това навсякъде го пише, пък и снимки има колкото искаш. Ако говорим за красота или въобще някаква оценка на външност, Силвия има чар и визия. Калина...предполагам, че може би отговаря на понятието "сладка", което някои хора харесват, но за съжаление лични моите предпочитания са към малко по-друго излъчване и сладникавите неща не са ми по вкуса. Но явно двете момичета са намерили печелившата стратегия като двойка, а във фен сайта на Силвия прочетох новината от октомври 2007, че двете делят едно жилище в София. Какво ли сърцебиене предизвикват у съседите си мъже? :)Но какво още друго интересно около Силвия? (предлагам Калина вече да я забравим) Преди "Градски момичета", тя започва кариера с далеч по-сериозна визия в ТВ7, отново в риалити шоу, наречено "Фотосесия". Днес, освен лигаването, тя има и сериозни дейности. Приятно изненадана бях от откритието, че е лице е на Фейс ту Фейс България - неправителствена организация, посветила работата си на борбата с насилствената проституция.“Ще бъда много щастлива ако чрез известността си успея да помогна за популяризирането на този наболял проблем. Приемам мисията на Face to Face за своя лична мисия и ще вложа всички необходими усилия” - казва Силвия. И дано успее.Но Силвия или има политически амбиции, или наистина се чувства ангажирана в политиката. Списание "Слава" съобщава на 09.01.2008 г., че Силвия Драгоева е вече в редиците на СДС и често посещава централата на партията. Самата Силвия обаче казва, че е член на СДС от 2001 г. , плаща си съвсем съвестно членския внос и няма никакво желание за политическа кариера.

Освен всичко друго, Силвия води и модна рубрика във вестник "Монитор", като материалите от страницата й можете да намерите в нейния блог.

След тези открития, какво ли още да очакваме от явно устремената към върха Силвия? Кой знае...но съм сигурна, че ще успее.

Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...