18 март 2008

Диета на Дюкан - втори ден

И така - преживях и втория ден. Междувременно, след като се борихме с телешкото във вид на подметка, с приятелката ми разбрахме най-накрая защо неандерталците са имали такива огромни ченета. Въпреки, че се опитахме да го оставим 24 часа да се кисне в лимонче и с подправки, резултат нямаше. Имам подозрения, че ако се бях опитала да го хапна без термична обработка, щеше да е по-добре. Обаче остана още половин кило неизползвано телешко. На следващия път смятам да подходя по-сериозно към нещата и намерих разни рецепти във форума на Спайдърспорт. Въобще в този форум има доста полезни неща, ама нисковъглехидратната диета не е такава злокобна като тази на Дюкан (излъгала съм в предния пост, Дюкан е по-зла и от безвъглехидратната), дават ти да си шпиковаш с бекончета и някой друг зеленчук.
За тази вечер съм оставила едно пуешко бутче, то е по-скоро бутище - или ще трябва 3-4 часа в гърне на фурна да седи, или отново ще изразходваме калории с дъвчене (опити за такова по-точно).

Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...