26 март 2008

Боже, и рибите си сменят пола...

Всъщност тръгнах да търся информация относно третирането на опасните отпадъци, с цел впечатляване на доцентката в петък на последния (засега) изпит и...научих, че при замърсяване на водите, рибите си сменят пола.

Но забележете - мъжките стават женски (ама истински женски, не фалшиви:), но женските мъжки не. Как да не си помисли отново човек, че бъдещето е на жените.


Това откритие ме впечатли всъщност, защото точно половин час по-рано с интерес изчетох коментарите по една друга новина със заглавие: Първият бременен мъж в света вече е факт.

Познавате си журналистите, така че не се учудвайте, че той всъщност не е точно мъж, а транссексуална жена, която претърпяла операция за смяна на пола, но пък си запазила матката и пр. органи и изглежда и се чувства като мъж, ама си е жена и...та този мъж, който физически всъщност е жена е бременен.

А под новината има 45 коментара от рода "Ах, Господ да ги накаже, ах изроди".

В крайна сметка си мисля...че доста неща, които наричаме изродски ги има отдавна в природата. И преди да започнем да се възмущаваме срещу нечие решение, което не пречи по никакъв начин на другите, освен с "ама как да обясня на моето дете за какво става въпрос", нека се възмутим на други наши животински черти, има достатъчно такива.

Няма коментари: