19 март 2008

Диета на Дюкан - трети ден

Все още съм в строя на диетуващите по Дюкан!

Снощи имахме известен успех с приготвянето на пиешкия бут. Набутахме вътре и малко бяло пилешко месо и 2-3 останали подметки от телешкото и всичко заедно измъчихме в гърне 2 часа и половина. Биваше. Приятелката ми каза, че се чувства преяла с извара. подозирам, че по-скоро вече й е дошло до гуша от проклетата извара, но както и да е.
Освен това преокрихме лукът като подправка. Дюкан не знам дали е подозирал, че като разрешава и дори настоява да се използват подправки като оцет, лук и чесън, е знаел, че такива като нас ще го превърнат в основно ястие в огромни количества - лукът на скара е мнооого вкусен :) Все пак успявам да се въздържа и от употребата на киселия чесън.

За довечера като си помисля и ми става едно мило и драго - ще си правим пилешки дробчета. С много лук, разбира се.

Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...