10 април 2008

Поне веднъж изненадайте жена с цветя по куриер

Усещането е страхотно, повярвайте. Да отвориш вратата и точно както по филмите учтив младеж да ти подаде красив букет цветя и да каже "За вас са!", тръпката да видиш кой ти ги изпраща, какво ти е написал си струва да поискаш да предизвикаш усмивка по лицето на жена, която искаш да зарадваш. Понеже твърде рядко ми се случва (всъщност само веднъж) аз да го правя, все забравям кой точно онлайн магазин съм използвала и когато започна да ровя из интернет не ми стига търпението отново за същата процедура - да проверявам как се плаща, до кой град могат да доставят, за колко време и прочие дребни, но важни неща. Поради това ей на това мое местенце реших да си запазя тази информация в случай, че реша да повторя подвига си :) Flowers House Посрещат с обещанието, че доставят в цялата страна и по света - звучи обещаващо. Цената за букет рози започва от 28 лв. за областните градове (43 лв. за друго населено място) и достига до 96 лв. (съответно 111 лв.). Към букета можете да добавите още и: Вино Цена 10.00 лв. Бонбониера-лукс Цена 15.00 лв. Бонбониера Цена 5.00 лв. Плюшена играчка (само за София) Цена 15.00 лв. Плюшена играчка (само за София) Цена 7.00 лв. " Балони - 3 броя Цена 4.00 лв. Балони - 7 броя Цена 7.00 лв. Притежателите на клубна карта АБВ ползват 7% отстъпка при заплащане с нея. При поръчка можете да изберете дата и точен часови интервал на доставка. Можете да платите по следните начини: Дебитнa картa (Е-pay) Кредитна карта (Master card) Кредитна карта - Транскарт - 5% cash back Western Union или MoneyGram Банков превод Пощенски запис По куриер (само за София) Специално за София има отделна категория с букети, кошници и саксийни цветя. Можете да подарите една роза с крайна цена 19.00 лв. MargaritaFlowers.com - Доставя в България вместо Вас Приятна изненада - безплатна снимка от момента на доставката за спомен. Доста богат избор. Сайтът е достъпен, има доста информация. Доставката в София е безплатна. Поръчката трябва да бъде направена поне 24 часа предварително. Доставят между 8.00 и 22.00, но при необходимост се извършват доставки и денонощно. Има и телефон за спешни доставки. Срокът за изпълнение на доставките в страната е 48 часа от получаването на поръчката. В неделя и понеделник не се извършват доставки в страната. Ако сте приготвили под 50 лева за изненадата, няма смисъл да влизате тук! Заплащането става с дебитни карти, банков превод, пощенски запис или на ръка. За софия- безплатна доставка. За провинцията - 30 лв.

Магазинът предлага специално за Св. Валентин - доставка на

букет от рози и торта във формата на сърце.

Ванила - доставка на цветя и букети, Варна Извършва доставка главно на територията на гр. Варна. Поръчките се изпълняват в часовете от 9:00 ч. до 21:00 ч. в гр. Варна и от 9:00 ч. до 18:00 ч. в други населени места. Доставки извън Варна в неделни дни или по време нанационални празници се извършват само с предварително уточняване за съществуването на такава възможност. С други думи - действайте спокойно за Варна, но не е добре да използвате сайта за друго населено място.

Всички букети са представени на една страница, като цените започват от около 29 лв. и достигат до 400 лв. за 3 пъти по 33 рози:

Доставките за гр. Варна са безплатни. За доставки извън Варна и/или през неделен ден/национален празник, прибавете 15 лв. към Вашата поръчка. Може да платите по следните начини: С дебитна карта (чрез ePay) С кредитна карта (всички основни видове) С PayPal С банков превод С Western Union/Money Gram С пощенски запис На наш куриер На място в студиото Софи, цветята... - отново доставка в гр. Варна и околностите. Поръчката се извършва по следните начини: -чрез телефон - чрез e-mail - чрез chatbox Плащането става след уточняване на поръчката чрез банкова карта или през e-pay. Необходимо е да си искате обяснения допълнително относно начините за плащане. Съчетано с методите за подаване на поръчката, за мен това е малко бавен метод. Вероято си струва времето, но.... Flower4u - доставка само за София. Поръчката отново става по телефон или имейл. Има възможност за експресна доставка до няколко часа. Плащането може да бъде направено по банков път, чрез кредитна карта, чрез WesternUnion, чрез MoneyGram или EasyPay, с телеграфен или пощенски запис. Доколкото разгледах каталога, сайтът е подходящ за човек с голямо сърце и голям портфейл. Все пак има и по-нестандартни предложения за най-влюбените :) Харесах си пакета "Романтична вечер", който включва 1001 листенца от рози обсипани навсякъде, украса за маса, букет от 15 рози за дамата, бутилка бутиково вино, кошница с френски сирена, шоколад, плодове и пресни сусамени хлебчета, по желание и доставка на пица в определен от вас час. Предполагам, че пицата ще е за след....консумирането на романтичната вечер ;)

Magic Bloom - цветя навсякъде в България и по Света 7 дни в седмицата. Като твърде земен човек, веднага забелязах, че има възможност за търсене по цена, това ми хареса :) Нищо, че любовта е сляпа :) Не се лъжете, че има букет под десет лева, нищо че е сложено в табличката. Най-евтиния букет е от хризантеми за 14 лв., а една роза с цвят по избор - 19.00 лв. Доставката в София е безплатна, затова пък за страната се заплаща допълнително за транспорт и опаковка от 7.00 до 30.00 лв. Има голямо избор, дори отделна категория букети за "Св. Валентин" с букети във формата на сърце. Заплащането може да стане с наложен платеж, банков превод, пощенски запис или на ръка.

Бутик за цветя ФЛОРАНС

Нещо системата за плащане ми се видя сложна...Използва се сайтът 911.com Методът на плащане и получаване се уточнява с обаждане по телефона от оператор на доставчика. Ако ще го правите за първи път, ползвайте този този бутик само, ако наистина сте много ентусиазирани.

Гардения - доставка за гр. Варна.

Твърде малко информация на сайта, бих казала никаква. Всъщност представлява албум със снимки на цветя/букети. Необходимо е да платите един ден преди желаната дата за доставка.

Сенгелиевата къща - пише, че правят доставка в цяла България...

Цените са в долари...защо ли... Не е ясно как се заплаща и как се доставя...

Още няколко магазина за цветя:

  1. http://www.flowerstobulgaria.com/ - на английски
  2. http://www.mimozabg.com/inside/bouquets - цветя за Варна
  3. http://www.jarden-florist.com/
  4. http://www.darexpress.net/index.php?p=20&l=1&c=16
  5. http://www.tzvetika.bol.bg/ - цветя за Стара Загора

И накрая да си знаете - колкото и да ви казва някой, че не обича да получава цветя, не му вярвайте! Аз вече веднъж се излъгах и се оказа голяма грешка.

4 коментара:

Анонимен каза...

ПОДАРИ ЦВЕТЕ- ПОДАРИ ЩАСТИЕ! Аз ще добавя и този сайт www.podari-cvete.comДоставят цветя, букети и подаръци в Бургас и региона.Цените са разумни и изпълнението на поръчката е безупречно. Плащането става чрез банков превод, Paypall, Western Union, EasyPay. Може да се плати и на място в магазина за цветя или на техен куриер, който ще ви посети на удобно за вас време и място...


Доставката може да се осъществи както в дома, така и в офис, хотел или на работното място на получателя. Всички букети се изготвят от опитни флористи, а доставката се осъществява само от техни сътрудници.

Освен това чрез PODARI-CVETE.COM можете да връчите допълнително подаръци като играчки,бонбони,балони, напитки. А ако желаете да предадете друг ваш подарък заедно с букета- ще доставят и него.

Анонимен каза...

ПОДАРИ ЦВЕТЕ- ПОДАРИ ЩАСТИЕ

Анонимен каза...

Ей, хора.....аз открих една фирма с доставка на цветя лично от техните флористи - LUXFLOWERS се казваше www.luxflowersbg.com. Много ниски цени на фона на останалите, които са изброени тук....И могат да ти доставят дори и в 2 часа нощес....Аз така и зарадвах приятелката си след едно много сериозно скарване, но това е друга тема.Пращат цветя и за цяла България...плащането е малко куцо, че няма epay, но като цяло това са хората, на които може да се разчита.Правят и украси за сватби и тържества на наистина приемвливи цени.А и сайта е много красив на вид...разгледайте го нищо не ви пречи :)

Цветелина Цветкова каза...

Здравейте! Блогът ви е много полезен за всеки, който иска да се ориентира в разнообразието от онлайн магазини за подаръци и цветя. :) Страхотни предложения. И аз както си рових открих един нов магазин за цветя - http://flo.bg/. Доставят до района на Черноморието - Варна, Бургас само за три часа след приемането на поръчката! Много са бързи! А цените им са достъпни, все пак не всеки може да си позволи букет от 70-100 лв, за да зарадва гаджето или жената. :) Разгледайте го, ако имате желание.
Поздрави