13 декември 2008

Накъде върви светът

По-точно накъде вървя аз. Погледнах първия си постинг тук и май е време да обновя информацията. Все пак идеята за местенцето беше да мога да пиша за каквото ми падне и когато ми падне. С второто се справям добре, но първото май нещо се обърка.

Да видим какво се е случило след почти една година:

Синчето вече се мори със задачи за пети клас. Освен това изживява моменти на увлечение по "спрайтове" и фотошоп, продължава да увеличава съдържанието на VBox както и още други странни за мен неща.

Магистратурата
върви отлично, но все пак ще трябва още цели три пъти да убедя доцентите, че ама наистина много знам по въпросите за безопасността и здравето, особено що се отнася за анализа на риска, действията при аварии и оценка условията на труд.

Междувременно приключих (успешно:) със следдипломната квалификация. Доцент Боянова е невероятен преподавател и човек. С нейна помощ се надявам, че направихме една добра статия в помощ на учителите в 7 клас, само дето не знам кога господин професора ще благоволи да я публикува в "неговото" списание. 'Щото аз малко се поскарах с него преди това принципно...но това е моята тъмна страна, която сега ще прикрия.

Джудото и самоотбраната за съжаление останаха по-назад, за сметка на още малко учене, но за него ще кажа, когато официално го започна.

Забравете за всички останали сайтове, сега се мъча със блога за здравословни и безопасни условия на труд. Мъката обаче идва от това, че след като надвиши 500 уникални на ден, се оказа, че сървъра се претоварва и сега като идиот се опитвам да оптимизирам wordpress-а, за да не се случват подобни неща. Някой случайно да помогне? (гледам мило), в замяна обещавам експресна помощ в отношенията с инспекцията по труда. Съвсем сериозно. Айде отивам пак да чета по въпроса.

Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...