16 януари 2010

Полезен ресурс за блогъри

Днес научих за стартиралия на 23 септември много полезен сайт dobavilink.info. В него на едно място се намира следната информация:

- директории, в които можете да добавите линк към вашия блог/сайт. Собственикът на dobavilink.info обещава да ги проверява редовно, за да няма невалидни линкове или сайтове сменили дейността си. Всички линкове от тях са dofollow, а списъкът е подреден по Пейдж Ранг (PR).

- социални мрежи, подредени по пейдж ранк и разделени в два списъка, подобно на начина по който аз бях подредиласоциалните мрежи.

- директории за статии или т. нар. артикъл директории, които дават възможност чрез публикуването на статии в тях да популяризирате сайта или дейността си като добавите до три линка в статията към вашия сайт или блог. Те също са подредени по пейдж ранк (page rank).

Наистина много полезно начинание, дано колегата да го поддържа и наистина в списъците да има само работещи линкове към работещи директории. Аз пък сега смятам да разгледан артикъл директориите и да напиша нещо за безопасността и здравето.

Няма коментари: