17 септември 2011

Виртуалната страница на вашето изнасилване

rape 4U

wellcome ladies and gentlemen
this is your official site for rape and sexual assault

Това е виртуалната страница на вашето изнасилване.
1. Изберете пола си:
male / female
2. Изберете източника на вашето насилие:
black man / blond woman
3. Изберете технологията на вашето изнасилване:
3а - condom / no condom
3b - по тъмно/ по светло
3c - при нея / при него
3d - с друго физическо насилие / без съпротива
3e - police / no police

4. Изберете kind of shock:
- physical / psycho
5. Изберете давление от наркотик
алкохол/ други наркотици
6. Изберете проникване:
- normal - oral - anal - all

Thank you for cooperation. Your results:

Желаният, но никога несбъдващ се профил при мъжете е следният:
Нежеланият, но най-честосрещаният профил при жените е следният:
1 мъж жена
2 с руса жена с черен мъж (мургав)
3a без презерватив без презерватив
3b по тъмно по тъмно
3c при нея при нея
3d без съпротива с друго физическо насилие
3e без полиция без полиция
4 шок - психологически шок - физически
5 наркотик-алкохол наркотик-алкохол
6 всички прониквания всички прониквания

вас изнасилвали ли са ви?
Съвременният femal носи в атавистичната си глава образа на Големият Изнасилвач. Големият Изнасилвач от Приказките за Жени е черен, силен, лош, нетърпящ отказ и некъпан. Големият Изнасилвач никога не е рус, със скули и по правило не се облича добре. На Големият Изнасилвач от приказките му е голям. Вместо удоволствие той доставя болка, унижение и тежка форма на непоносимост към мъже (мизандрия). Е, понякога големият на Големият изнасилвач ражда привързаност, но това е рядко. Освен в испанското кино, на друго място е трудно да се случи.

В Приказките за Жени изнасилването винаги става в горичка, на тъмно място. Мястото, където всъщност нито една нормална жена няма да стъпи. В тези приказки медицинските подробности са спестени от женска солидарност, но пак от женска солидарност в тях се говори за непоправимите щети, които изнасилването е нанесло на женското съзнание.

Момичета, имам за вас една добра и една лоша новина - Добрата е, че Големият Изнасилвач не съществува. Той е легенда за страстта, филм на ужаса, които се гледа до три пъти. За ваша радост или съжаление - него го има само във вашите приказки.
Лошата новина е, че този свят е пълен с малки мъжки човечета, които никога няма да бъдат вашия личен Голям Изнасилвач. Но затова пък ще ви пребият до смърт, ако не им пуснете. Реалният свят е пълен с Неподозирани Изнасилвачи - приятелчето, съпругът, шефът, татко и други роднини. Лошата новина, е че ако отидете в гората и крещите любовно - отникъде няма да дойдат Четиримата Трудоваци и няма да ви се изредят. Съжалявам, така стоят нещата.

Според мен Четиримата Трудоваци са просто вечно набедените вестникарски изнасилвачи - те са нужни, за да покрият истинската картинка на проблема. А проблем възниква когато мъжът реши да чука определена жена, а определената за това жена не мисли така.
Смея да твърдя, че съвременните femalе винаги участват във собственото си изнасилване.
Ще докажем това твърдение след малко.

вие изнасилвали ли сте?
Единственото, което е хубаво у мъжете е, че знаят какво искат. Най-тъпата и нелогична черта при тях е обаче заблудата, че заслужават това, което искат. Мъжете вървят по улицата и им се ебе, та две не виждат. Мъжете вярват искрено, че и при жените е така. Като гледам как се облича съвременният female си мисля, че мъжете са прави донякъде. Докато в природата мъжките са с по-красивите пера и гриви, то в човешкия свят женските са склонни да набучат перо в задника си - само и само да бъдат забелязани, само и само да им се предложи секс. И цялата работа за това - жените да могат да отказват. Е, ай сиктир казват Четиримата Трудоваци!

Обожавам мъжката теза, че няма какво да се церемоним когато става дума за едно добро ебане. Подозирам, че ако отпаднат няколкото члена в Наказателния кодекс за изнасилването - само след седмица на всеки ъгъл ще има по една пищяща жена и двама биещи се мъже. Единият ще се бие защото пръв я е открил, а вторият ще я защитава на принципа "къде дават така!".
Истината е, че нормалният femalе е объркано същество и трудно успява да подаде сигнали към обекта, който я интересува. Докато malе го интересуват всички обекти барабар със субектите. И просто той използва неотменното гражданско право да си иска. Тука обаче се обръща колата. Femalе никога не успява да даде достатъчно силни позивни, че не желае така оферирания секс. В статистиката, която ще ви залее след малко най-впечатляващото е, че ако един female се разхожда в населена само с мъже местност - те ще я обявят за Господ бог. Другото е, че изнасилването като акт изключително радко се случва просто ей така - изскача някой от храстите и те кара да правиш нежелани и неприлични неща.

Мale не са толкова тъпи и задръстени, че да седят в тъмното та аджеба някоя заблудена жена да мине. Мъжете изнасилват най-вече не като акт на задоволяване, а като акт на неуважение към другия пол, който има смелостта да се държи глупаво. Съвременният female почти е на път да резбере сакралността на фразата, която измислиха Четиримата Трудоваци - фразата "ми кат яде кифтетата що не рива?!". Това не е просто просташка фраза и обикновена мъжка глупост - това е кодираното послание, че всички ние сме знаели какво искаме да се случи, само девойката не била разбрала. Но тя вече не е девойка и вече ще знае. Няма безплатен обяд, няма ходене "в къщи да пием кафе", няма "ела да та повозя просто ей така..." няма "айде да гледаме видео само!" и най-вече няма нищо интересно на този строеж, на които ще ви заведат Четиримата Трудоваци, за да ви покажат нещо интересно. Да, на този строеж няма нищо интересно и съвременният female или знае това или трябва да се признае за глупав.

Чувам как феминисти и феминистки вият срещу луната. И за тях, и за нормалните хора истината е една: Мale - това е една свиня, която иска да чука. Единственият начин female да избегне нежелания секс е да не дружи с него и да не е там, където я изнасилват. Проста работа.

Всеки мъж е опитвал да рейпва - най-малкото заради алкохол или поне защото Кърт Кобейн и Слави Трифонов пеят подобни песни. Аз съм се опитвал да насилвам жена два пъти. Едната се казваше Ваня и беше на моя таван към 02 часа АМ. Беше интересна с това, че беше пуснала на историка Андрей Пантев. Някак си логично ми изглеждаше, че щом е пуснала на него, би трябвало да пусне и на мен - да не говорим, че се познавахме интимно и от преди. Тази жена се разрева и се скъса да ме налага с юмруци докато аз по най-глупавия съсредоточен начин неуспешно се опитвах да застана между стиснатите й като зъби красиви крака.

Вторият път въобще не си спомням името на девойката, но тя беше изключително тъпа и наистина ме харесваше. Заведе ме у тях и легна до мен. После, на разбора, тя ми каза че не ми е давала знак за секс, защото била легнала с нощница.
"Ебаси, - ще кажат Четиримата Трудоваци, - дори на нощницата да има надпис на английски, че тази нощница е знак - пак немоа да му повервам..." Не ме е срам да си призная, че бях пребит от тази млада госпожица - тя ми скъса сакото и искаше да ме удря с ютия. За първи път в живота ми, ме беше страх, че някой ще ме наръга със нож.

За първи път разбрах, че насилието е като снежен човек по нанадолнище. Не е ясно къде започва лавината и къде снежният човек просто си се търкаля. За утеха на феминистите и феминистките ще кажа, че синините на сутринта по мене и по нея бяха равен брой.

Оттогава аз и Четиримата Трудоваци твърдим единодушно, че една жена трябва да бъде смляна от бой, съсипана психически или заплашена с пистолет, за да успее жалката мъжка технология на изнасилването. Жените са яки в бедрата, гъвкави са, умеят да се извиват и гърчат, юмруците и ноктите им не са за подценяване, ритниците им са страшно оръжие. А и основния проблем на мъжете е, че женските полови органи са вътре в тялото на жената и ако някой много мърда е трудно да уцелиш дупката.
Трябва да призная и друго - нормалният male не се възбужда от насилие върху female. И двата пъти, за които разказвам имах непонятни проблеми с ерекцията.

как се прави това по света?
Ако човек реши да погледне пъзела на изнасилването от високо - едва тогава би могъл да направи верните изводи за себе си като жена или мъж. Ако забелязахте в началото двата профила на сексуален актте са избрани поотделно между мъжа и жената. И са изключително сходни - разликата е само в двата вида шок. Когато мъжа го изнасилва жена - той е изненадан. Когато жена бива изнасилена от мъж - тя бива пребита в повечето случаи. Затова и огромната разлика между двата профила е само една - единият е желан, но не се случва, другият е нежелан, но се случва. Социалният проблем възниква там, където жената отхвърля, а мъжът налага сексуалното действие.
Четиримата Трудоваци твърдят: " Тя на нас нема да ни откаже, щот първо - виж как е облечена и второ - тя обеща да дойде с нас..."
Това обаче не протича без така важните за всеки секс подробности. Именно те определят и модела на поведение в зависимост от това дали една жена иска да бъде изнасилена или не. Както и Четиримата Трудоваци - какво трябва да знаят те, ако искат да бъде изнасилени от високата руса жена дадена при профила. И да се прочуят по вестниците.

Ето ги цифрите:

2 мин
На всеки две минути в щатите се извършва сексуален акт, осъществен с насилие и изключително без желанието на единият от партньорите. По надолу ще видите и съотношението мъже/жени. Докато четяхте тези две страници в САЩ вече е нощ и поне пет американки изпищяха и пострадаха от сексуално насилие.

69%-31%
Това е съотношението "тихи жертви" - "регистрирани жертви". Само 31 от сто жени са склонни да съобщят за насилие върху себе си. Другите явно се срамуват и с това допринасят за ненаказуемостта на малките мъжки човечета, които си мислят, че секс им се полага по рождение само защото имат израстък, а не кухина между долните си крайници. Това ни води директно до следващата цифра -

8%
Осем процента рецидив има при изнасилвачите. Статистиката показва, че за три години 8 от сто осъдени за изнасилване повтарят прегрешението си. За същият период - три години - процентът рецидив при крадци и убийци е само 1%. От тази цифра може да се съди, че който е роден да не му пускат си остава такъв - явно за цял живот. Лошото е, че такива хора са вечно глупави и не могат да измислят по- лесен и атрактивен начин за собствения си секс, освен да набиват канчето на приятелките си и да дебнат коя жена е с по лека дрешка.

68%
Повече от две трети от изнасилванията стават за периода от 18 часа до 06 часа. Най-малко изнасилвания стават в периода 08 часа - 11 часа. В тази част от деня малките мъжки човечета не знаят дали още им се пикае или им се ебе. На пръв поглед няма нищо странно, че сексуалното насилие се извършва предимно нощем. Но от това жените си вадят извод, че след 19 часа вече не бива да се излиза на пазар. Напротив - те трябва да се замислят в компанията на кого точно остават след този час. Изнасилването не е навън, то вече е у вас и си сипва водка.

60% и 45%
При шестдесет от сто жертви насилието става в техния дом. При четиридесет и пет от тях е употребен алкохол или друг наркотик.
Първата цифра идва да покаже глупостта на жената поканила "in my place" готиното копеле, с което се е запознала неотдавна. Тази цифра предполага еманципантска самоувереност че Тя, жената може да се справи във всяка една ситуация и познава добре човека, който й е на гости.

Основния въпрос на Четиримата Трудоваци при тази цифра е:
"Е таа жена, ако не е искала да я ебем, що ни е канила у тех?!"
В този въпрос наистина има резон. Останалата част до сто процента се запълва от изнасилвания на обществени места (25% вкл паркинги), останалите изнасилвания са в автомобил и други. И много малка част - от изнасилвания с отвличане.
Докато другата цифра идва да покаже и да разтревожи всички - ако само 45 от сто изнасилвачите взимат наркотици, това означава че по голямата част от тях в изключително себесъзнание вършат неща, които не отиват и на мъжка свиня.
Ако някога решите да обидите мъжкия пол - ползвайте тази част от статистиката.

69%
Най-важната цифра. 69% от жертвите на сексуално насилие познават нападателя си добре. Ето как най-циничната писателка - госпожа Статистика, разпределя този процент:
28% са изнасилени от съпруг и приятел
35% от познат
5% от роднини.
Защо си мислите, че за едно изнасилване непременно трябва да разполагате с негър или циганин? Съпругът ви, татко, чичо, учителят по физическо и съседът дето гледа винаги нагоре докато говори и ви иска кафе - това са далеч по реалните изнасилвачи от Четиримата Трудоваци, за които толкова много се говори и се пише в "Труд". Много жени у нас още се чудат как е възможно такова нещо - "...хем да ти е мъж, пък тоа секс дето го праим всека вечер да влиза в статистиката за изнасилване... ... верно, че боли ама чак пък толкоз... аз вече му свикнах и дори не се налага да викам..."

69 - тази цифра наистина говори много лошо за света, в който живеем - или жените не знаят как да се държат в обществото или мъжете просто са родени престъпници.

29%
В 29 процента от случаите при изнасилване е употребено оръжие. Във връзка с тази цифра приемаме термина "праг на заплаха". Праговете на заплаха при различните жени са изключително разнородни - някои жени още като им креснеш лягат и почват да мълчат. Защото така са чели в сп. "Блякъс", че трябва да се прави когато те изнасилват. При други жени настина се налага да им вадиш пищов и те чак тогава клякат. Има обаче и други момичета - тях наистина трябва да приведеш в безпомощно състояние, за да влезеш в сексуалния им периметър. Такива жени са единствения аргумент в полза на нормалната свалка пред изнасилването. Такива жени е наистина далеч по-лесно и интересно да сваляш, отколкото да ги риташ в главата. Онова, което не знаят малките мъжки човечета е, че шанса да го вкараш на една жена, нараства когато я замеряш със бонбони, а не с камъни.

75%
Седемдесет и пет процента от жените след изнасилване имат нужда от медицинска помощ. В 47% от случаите жените претърпяват наранявания различни от обичайните при изнасилване. Как се харесва това на изнасилвчите - освен че скъсват една жена от ебане в най-релния смисъл на идиома, те, предполага се й чупят примерно ръцете, за да не пречи. Тази цифра идва в подкрепа на твърдението че една жена може да бъде изнасилена само ако бъде пребита преди това - така че да не може да не мърда. Което явно амбицира любителите от дисциплината " едностранен секс с пребиване на партньор".

25%
В заможните кватрали изнасилванията са само 25% от бройката, която се случва на година в бедните квартали. Винаги съм твърдял, че ако учителят по физическо има пари да си взема по две проститутки на месец - това гарантира че няма да закача момичетата от горните класове.

81-18-1
В САЩ това е съотношението на изнасилени жени по цвят на кожата. От сто жени 81 са бели, само 18 са черни и 1% друга раса. Предполагам, че черните са по серт и по трудно се дават. Има и друга вероятност която прилича на нашата - предполага се че белите жени са предпочитани от изнасилвачите. Направете си сами проучване във Факултето.

9 към 1
Това е съотношението на изнасилени жени към изнасилени мъже. Статистиката не уточнява от кого са изнасилени мъжете - от жени или от мъже. Но това не е от значение по темата. Единственото, което става ясно след последната цифра е че от този проблем страдат и са заплашени предимно жените. И когато става дума за минаващ в сянката на къщите красив female-силует - това изглежда като лош екшън с елементи на порно. Обаче когато става дума за гаджето ти, сестра ти, майка ти и баба ти - тогава мъжът разсъждава другояче. И безсилието е свръхнесправедливо, а обидата е превелика.

не е хубаво това
Преди пет години срещнах интересно и красиво момиче. Носеше разпуснати дълги черни дрехи, беше си офъкала косата на кичури и се движеше с патерици. Несъвършеното ми съзнание, понеже съм човек който се подиграва и на патериците даже, се опита незлобливо да й обърне внимание. Глупавата ми глава нистина си мисли, че едни патерици могат да бъдат тема на разговор. Тя обаче, беше учудващо некомуникабилна, нелогична и приятно-тъжно налудничава.

Хората ми разказаха след това за нея една история. Пазарджишка история. Същото момиче преди да започне да изглежда така се разхождало в Пазарджик на центъра. С дълга коса, сигурно с басмена рокля, може би малко глупаво изглеждаща. Точно толкова глупава, колкото изглежда всяко момиче на 18 години.
На пазара до нея спряла кола с четири момчета, които се опитали да я вкарат вътре. Момичето се разпищяло, хората се намесили. Едно от момчетата обаче изпсувало, че момичето му е жена. За тъпите пазарджикци на пазара това било достатъчно, за да позволят момичето да бъде вкарано в колата. Семейна работа. Абсолютно непознатите момчета със шеги и закачки завели момичето в непознат панелен блок, въпреки че в Пазарджик панелните блокове не са много.

Четиримата на куп и се нахвърлили и докато трима я държали последният се задоволявал с нея. Тя се опитвала да крещи и да се съпротивлява наистина. После момчетата се въртяли така няколко пъти. Станало тъмно, а те с шеги и закачки свършвали в нея по няколко пъти. След наколко часа полова игра те й казали, че може да си ходи. Единият дори се опитал да й каже добра дума, да я утеши. Може би точно това й е дошло повече. Разказаха ми, че съвсем спокойно станала, обула си колкото могла дрехите и скочила от терасата. Четвърти етаж, вече по тъмно. Потрошила се цялата. Влачила се стотици метри само и само да избяга от онова място и докато я намерили хора.

Докторите я ремонтирали, сложили й железа в коленните стави, направили й три сложни операции и с патериците успели да я вдигнат на крака. Имала многобройни срещи с психолози и психиатри. Това е историята. Надявам се, че не очаквахте друг финал.

Пазарджишката мълва твърди, че това са били момчета от полицейската школа в града. Не е възможно никой да не знае кои са били. Оттогава е минало време и си мисля че каквито и да са тези момчета, каквото и да правят сега - примерно бизнес, семейство или кариера - не е хубаво това, момичета.
Не е хубаво, че сте живи.

един ден
Един ден истината ще ни удари по главата и ще ни помогне да мислим по-лесно за тези неща. Засега онова, което е ясно е че femalе има още много да учи, за да избягва собственото си унижение и насилие. В много от случаите изнасилването е просто продължение на войната между половете с други средства. Докато за malе нещата са още по-прости. Той трябва да си зададе два въпроса:

1. Толкова ли няма какво да чукам тази вечер?
2. Точно на мен ли ми се налага да пребия една жена, само и само за да се изпразня по най-сложния начин?!

Въпросите са простички и риторични, нищо че отстрани иглежда малко неясни и объркани.

Един ден, всички ние се надяваме (както и за всичко останало) жените да престанат да бъдат глупави, а мъжете - лоши. Дотогава се пазете, независимо от образование, вероизповедание и пол.

Мартин Карбовски

1 коментар:

Анонимен каза...

po prosta6ka statiq nqma,a onezi muje ne sa 4eli Bibliqta,ili edva li sa pro4eli kniga prez mizerniq si jivot,ako ne se otnasq6 s uvajenie kum jena to ne se otnasq6 s uvajenie kum Bog i sebe si,rano ili kusno vsi4ko se vru6a.