Пропускане към основното съдържание

Как да гледаме пряко свободни двубои в интернет

Регистрация Трябва да имате регистрация в сайта на ММА-TV.Тя не е задължителна, но е препоръчителна. Защо?
  1. Там винаги може да видите списъка с ММА събитията и часът им на излъчване.
  2. Ще имате достъп из сайта.

Не е нужно да се регистрирате, ако искате да гледате само двубоите.

Гледане на ММА събитията

За да разберете от колко часа се излъчва дадено ММА събитие можете да видите в сайта на промоутъра или от тук . Времето е зададено като GMT.България е +2 часова зона от GMT, което значи,че в часът изписан прибавяте 2.

Пример: След малко започва DREAM 1 и е посочен в 11:00 GTM, което значи,че ще започне в 13:00 българско време. Подробен калкулатор на часовите пояси може да видите тук.

Инсталиране на програмите

  1. Сваляме си програмката SOPCAST от официалният сайт или тук(по-бързо е).
  2. Инсталирате програмката.
  3. Логвате се няма значение регистриран или не.
  4. В полето adress въвеждате този адрес sop://broker.sopcast.com:3912/24267 и натискате синята стрелка, която води надясно и изчаквате да ви зареди.
  5. Успех!

ВНИМАНИЕ! Колкото повече българи има в стрийма толкова по-добре ще ни е връзката. Идеята е като при торентите - повече хора, повече скорост. Ако имате приятели, кажете им те да се включват. Аз проблеми със стрийма нямам, но колко повече толкова повече.

Други варианти за гледане:

  1. Сваляте TVU Player от тук или от тук
  2. Инсталирате го и след това кликате тук.
  3. Трябва вече да изчакате малко и ще се зареди картина от телевизията.

Източник: daobg.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

Безплатни книги онлайн

Актуализирано към 20.01.2016 г.

Вчера се реших да пообиколя онлайн библиотеките, които дават възможност за безплатно сваляне на книги и да си харесам нещо за четене. И понеже всеки път минавам през търсене в гугъл, преглед, четене и т.н., реших да си запазя тук най-доброто, което съм открила.

Ето и моя списък от местенцата, където намирам безплатни книги за сваляне:

Моята библиотека (Chitanka.Info)- огромен архив от книги. Нямате право да отправяте към сървъра повече от 20 заявки в минута. Ако искате, имате възможност да свалите всички книги наведнъж. "Моята библиотека" има и форум.
Онлайн библиотека e-bookbg.com - книгите са достъпни само след като се регистрирате. Има български и чужди автори. Има и форум :) BooksBg.org - някои от книгите могат да бъдат изтеглени само след регистрация. Sepphora's книги онлайн - малка спретната колекция от книги. Препоръчвам Правописния речник на българския език. Библиотека с 1649 книги, свободни за сваляне и четене. http://readbg.com -…

Кръводаряване

От две години си направих традиция около първи юли да минавам през Националния център по кръводаряване. Преди седмица обаче ми се наложи по-раничко да мина от там, за да помогна на моя близка. По този повод навивах и една моя приятелка да го направи. Тя пък много се страхуваше и се поразтърсих из нета за повече информация, която да й пусна. Така намерих страхотен материал в Ogre`s Blog, който действа успокояващо и насърчително за кандидат-кръводарителите.

Покрай публикацията в този блог прегледах и коментарите и разбрах, че трудно в нета може да се намери информация кои са противопоказанията за кръводаряване. Поразтършувах още малко и все пак намерих. Оказа се, че ги има в Наредба № 12 от 3.05.1995 г. за медицинско освидетелстване и изследване на кръводарителите и контрол на взетата кръв и кръвни съставки. Противно на очакванията ми, че ниското кръвно налягане може да е проблем, се оказа, че всъщност не то, а хипертоничната болест е противопоказана за кръводаряване.Ето и останалите н…

Приключих с mail.bg

Ако и вие сте от ползователите на безплатна поща в mail.bg, вероятно вече половин година все чакате пощата да заработи нормално. След като решиха, че трябва да я направят по-красива, почти постоянно изчаквам нещо да зареди - я от gravatar.com, я реклама или друго. Разбира се, вече активно се пренасям в Gmail, но пощата ми в mail.bg е от 7-8 години и аз, както всяко теле, трудно се променям.

Преди 2-3 седмици служебната поща два дена не работеше - ни приема, ни изпраща. Разбира се, няма да се отплесвам по темата "фирма и безплатна поща", имаме си и поща на собствен домейн, но се поддържа и тази. Та след два дни неяснота какво се случва, се оказа, че според съпорта на mail.bg е бил превишен трафика от 200МВ дневно. Трябвало да получим писмо относно този проблем, но явно това писмо се е загубило по сървърите от тяхната поща до нашата. Как точно се е случило това, не е ясно, но резултатът беше, че няколко наши клиенти на третия ден изпищяха с въпрос защо не отговаряме на запитва…