Пропускане към основното съдържание

Помислих те за гей, оказа се педал

Има дни...има дни...в които не върви. Имаше една такава песен на Такси.
Винаги бързам, за къде и аз не знам...Има дни, в които не върви и научаваш нещо. Само трябва да го видиш, ама и да го разбереш, че и да се усетиш по-нататък, като пак стане така.
Какво да се прави. Не мога да се огъвам. Ще трябва да се науча, 'щото като застанеш пред, по една или друга причина, по-силно поставен от теб неогъването не води до хубави работи. И най- не мога да се огъвам пред педали. Не, не пред гейове, както стана ясно, а пред педали. Аз съм жена, не че ме е страх като се наведа да не ми се случи нещо, ама то така или иначе вътре в душата се случва, като се наведеш.
Обаче човек трябва да намира вътрешно равновесие по някои въпроси. Да гледаме в бъдещето трябва, хора. Така или иначе, ако педалът е титуляр, както и да го въртиш, все през него трябва да минеш, с лек наклон най-добре.
Е, има и друг начин - отделяш 3 дни от живота си, за да направиш така, че да можеш с гордо вдигната глава да застанеш пред педала и да не се наложи да се наведеш. Дали си струва? Заслужава ли подобно внимание? И кое се оказва по-ценното - бастуна в корема или тези три дни, които си подарил на педал?
Аз минах на трите дни, защото не съм се научила. Сега съм със схванат врат.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Безплатни книги онлайн

Актуализирано към 20.01.2016 г.

Вчера се реших да пообиколя онлайн библиотеките, които дават възможност за безплатно сваляне на книги и да си харесам нещо за четене. И понеже всеки път минавам през търсене в гугъл, преглед, четене и т.н., реших да си запазя тук най-доброто, което съм открила.

Ето и моя списък от местенцата, където намирам безплатни книги за сваляне:

Моята библиотека (Chitanka.Info)- огромен архив от книги. Нямате право да отправяте към сървъра повече от 20 заявки в минута. Ако искате, имате възможност да свалите всички книги наведнъж. "Моята библиотека" има и форум.
Онлайн библиотека e-bookbg.com - книгите са достъпни само след като се регистрирате. Има български и чужди автори. Има и форум :) BooksBg.org - някои от книгите могат да бъдат изтеглени само след регистрация. Sepphora's книги онлайн - малка спретната колекция от книги. Препоръчвам Правописния речник на българския език. Библиотека с 1649 книги, свободни за сваляне и четене. http://readbg.com -…

Кръводаряване

От две години си направих традиция около първи юли да минавам през Националния център по кръводаряване. Преди седмица обаче ми се наложи по-раничко да мина от там, за да помогна на моя близка. По този повод навивах и една моя приятелка да го направи. Тя пък много се страхуваше и се поразтърсих из нета за повече информация, която да й пусна. Така намерих страхотен материал в Ogre`s Blog, който действа успокояващо и насърчително за кандидат-кръводарителите.

Покрай публикацията в този блог прегледах и коментарите и разбрах, че трудно в нета може да се намери информация кои са противопоказанията за кръводаряване. Поразтършувах още малко и все пак намерих. Оказа се, че ги има в Наредба № 12 от 3.05.1995 г. за медицинско освидетелстване и изследване на кръводарителите и контрол на взетата кръв и кръвни съставки. Противно на очакванията ми, че ниското кръвно налягане може да е проблем, се оказа, че всъщност не то, а хипертоничната болест е противопоказана за кръводаряване.Ето и останалите н…

Приключих с mail.bg

Ако и вие сте от ползователите на безплатна поща в mail.bg, вероятно вече половин година все чакате пощата да заработи нормално. След като решиха, че трябва да я направят по-красива, почти постоянно изчаквам нещо да зареди - я от gravatar.com, я реклама или друго. Разбира се, вече активно се пренасям в Gmail, но пощата ми в mail.bg е от 7-8 години и аз, както всяко теле, трудно се променям.

Преди 2-3 седмици служебната поща два дена не работеше - ни приема, ни изпраща. Разбира се, няма да се отплесвам по темата "фирма и безплатна поща", имаме си и поща на собствен домейн, но се поддържа и тази. Та след два дни неяснота какво се случва, се оказа, че според съпорта на mail.bg е бил превишен трафика от 200МВ дневно. Трябвало да получим писмо относно този проблем, но явно това писмо се е загубило по сървърите от тяхната поща до нашата. Как точно се е случило това, не е ясно, но резултатът беше, че няколко наши клиенти на третия ден изпищяха с въпрос защо не отговаряме на запитва…