Пропускане към основното съдържание

Диетата на Дюкан - ден десети с порция смях

Да спомена, че днес ми е 3-я ден от втория етап - идеални ми дойдоха пилешките шишчета със зелена салата с кисело мляко и яйчица :)

Разчетох се малко по форумите за някои уточнения и си умрях от смях от някои реплики:

днес ми е 1 ден уж от вчера шях да почвам ма се обърках и изядох 1 ябълка и от там...

Бел. То нали се знае, че всичко все започва от някое недоразумение :)

Един месец бях на тази диета.Не я спазвах точно, бях на салати и всякакви меса, няколко сладоледа(2-3) и няколко дюнера.

Бел. Да не би колежката да е забравила да спомене и няколко пастички и няколко шоколадчета? :)

а бе хора може ли кюфтета на скара...

Бел. То че може, може ако са само от чисто месо, ама дали за такива кюфтета мечтае девойката? :)


А в dukanskirecepti освен рецептите намерих и още няколко порции смях:

Аз току що се дотътрих от аеробиката си пребита (не съм ходила от 10 дни)… утре пак ще се движа ала Терминатор 4. Инструкторът е слаб кат глист и голямо скачане скача… а аз съм като среден динозавър (месояден, естествено!)… огледалото ме ужасява и подскачам зад една колона…Накрая обаче глистът милостиво ми каза, че до пролетта ще ме вкара в релси (за теснолинейка, предполагам ???) и ми препоръча по два разтоварващи плодови дни.. ххахаа!!! Аз кимах, съгласих се, прибрах се и ометох една пилешка кавърма, без мазнина, но с чушки, гъби, лук и чесънче и отгоре запечена с яйчице. Фантазия !!!! Peace Плодове?! Той с кого си мисли, че говори.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Безплатни книги онлайн

Актуализирано към 20.01.2016 г.

Вчера се реших да пообиколя онлайн библиотеките, които дават възможност за безплатно сваляне на книги и да си харесам нещо за четене. И понеже всеки път минавам през търсене в гугъл, преглед, четене и т.н., реших да си запазя тук най-доброто, което съм открила.

Ето и моя списък от местенцата, където намирам безплатни книги за сваляне:

Моята библиотека (Chitanka.Info)- огромен архив от книги. Нямате право да отправяте към сървъра повече от 20 заявки в минута. Ако искате, имате възможност да свалите всички книги наведнъж. "Моята библиотека" има и форум.
Онлайн библиотека e-bookbg.com - книгите са достъпни само след като се регистрирате. Има български и чужди автори. Има и форум :) BooksBg.org - някои от книгите могат да бъдат изтеглени само след регистрация. Sepphora's книги онлайн - малка спретната колекция от книги. Препоръчвам Правописния речник на българския език. Библиотека с 1649 книги, свободни за сваляне и четене. http://readbg.com -…

Кръводаряване

От две години си направих традиция около първи юли да минавам през Националния център по кръводаряване. Преди седмица обаче ми се наложи по-раничко да мина от там, за да помогна на моя близка. По този повод навивах и една моя приятелка да го направи. Тя пък много се страхуваше и се поразтърсих из нета за повече информация, която да й пусна. Така намерих страхотен материал в Ogre`s Blog, който действа успокояващо и насърчително за кандидат-кръводарителите.

Покрай публикацията в този блог прегледах и коментарите и разбрах, че трудно в нета може да се намери информация кои са противопоказанията за кръводаряване. Поразтършувах още малко и все пак намерих. Оказа се, че ги има в Наредба № 12 от 3.05.1995 г. за медицинско освидетелстване и изследване на кръводарителите и контрол на взетата кръв и кръвни съставки. Противно на очакванията ми, че ниското кръвно налягане може да е проблем, се оказа, че всъщност не то, а хипертоничната болест е противопоказана за кръводаряване.Ето и останалите н…

Приключих с mail.bg

Ако и вие сте от ползователите на безплатна поща в mail.bg, вероятно вече половин година все чакате пощата да заработи нормално. След като решиха, че трябва да я направят по-красива, почти постоянно изчаквам нещо да зареди - я от gravatar.com, я реклама или друго. Разбира се, вече активно се пренасям в Gmail, но пощата ми в mail.bg е от 7-8 години и аз, както всяко теле, трудно се променям.

Преди 2-3 седмици служебната поща два дена не работеше - ни приема, ни изпраща. Разбира се, няма да се отплесвам по темата "фирма и безплатна поща", имаме си и поща на собствен домейн, но се поддържа и тази. Та след два дни неяснота какво се случва, се оказа, че според съпорта на mail.bg е бил превишен трафика от 200МВ дневно. Трябвало да получим писмо относно този проблем, но явно това писмо се е загубило по сървърите от тяхната поща до нашата. Как точно се е случило това, не е ясно, но резултатът беше, че няколко наши клиенти на третия ден изпищяха с въпрос защо не отговаряме на запитва…