Пропускане към основното съдържание

Няколко нецензурни думи за forumi.bg

В момента в главата ми се въртят само нецензурни думи относно forumi.bg, мама ви...не съм такъв човек и съм обещала на сина си да не си позволявам дори и в подобни моменти да говоря "лоши думички", но ако случайно познавате някой идиот от forumi.bg, му споменете, че има вече още един човек в групата желаещи да го напсуват, набият и въобще да му сторят всякакви лоши неща.
Бях регистрирала zbut.forumi.bg с идеята там да говорим с колеги относно Здравословни и Безопасни Условия на Труд. Форумчето съществуваше вече почти година, имаше някои полезни неща, новини, коментари, съвсем скоро писах в него, така че не могат да ме обвинят в неактивност на форума...Влизам днес да видя как вървят нещата и...откривам...мама...ааа..няма да псувам...откривам чисто новичък форум без нищо в него със заглавието:

Развити теми за здравословни и безопасТни условия на труда в областта на машиностроителните, транспортни, хранително вкусови фирми и предприятия

Не, не ми казвайте, че някой си е платил за това име, форумът си е с рекламите и всички атрибути за пачалба на forumi.bg, администраторът е друг и дори не знае правописа на безопасни!!! и че хранително-вкусови се пише с тире. Представям си какви развити теми ще има, ако въобще се появят такива!

Опитах да намеря връзка с олигофрените от forumi.bg, ахаа...да не са луди, страниците "помощ" и "контакти" се изграждат. След дълго вторачване в страницата им, разбрах как да открия пътечката - кликнах на "вашата реклама тук" и..Еврика! намерих един имейл: reklama@forumi.bg . От спам да им се задръсти дано!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Безплатни книги онлайн

Актуализирано към 20.01.2016 г.

Вчера се реших да пообиколя онлайн библиотеките, които дават възможност за безплатно сваляне на книги и да си харесам нещо за четене. И понеже всеки път минавам през търсене в гугъл, преглед, четене и т.н., реших да си запазя тук най-доброто, което съм открила.

Ето и моя списък от местенцата, където намирам безплатни книги за сваляне:

Моята библиотека (Chitanka.Info)- огромен архив от книги. Нямате право да отправяте към сървъра повече от 20 заявки в минута. Ако искате, имате възможност да свалите всички книги наведнъж. "Моята библиотека" има и форум.
Онлайн библиотека e-bookbg.com - книгите са достъпни само след като се регистрирате. Има български и чужди автори. Има и форум :) BooksBg.org - някои от книгите могат да бъдат изтеглени само след регистрация. Sepphora's книги онлайн - малка спретната колекция от книги. Препоръчвам Правописния речник на българския език. Библиотека с 1649 книги, свободни за сваляне и четене. http://readbg.com -…

Кръводаряване

От две години си направих традиция около първи юли да минавам през Националния център по кръводаряване. Преди седмица обаче ми се наложи по-раничко да мина от там, за да помогна на моя близка. По този повод навивах и една моя приятелка да го направи. Тя пък много се страхуваше и се поразтърсих из нета за повече информация, която да й пусна. Така намерих страхотен материал в Ogre`s Blog, който действа успокояващо и насърчително за кандидат-кръводарителите.

Покрай публикацията в този блог прегледах и коментарите и разбрах, че трудно в нета може да се намери информация кои са противопоказанията за кръводаряване. Поразтършувах още малко и все пак намерих. Оказа се, че ги има в Наредба № 12 от 3.05.1995 г. за медицинско освидетелстване и изследване на кръводарителите и контрол на взетата кръв и кръвни съставки. Противно на очакванията ми, че ниското кръвно налягане може да е проблем, се оказа, че всъщност не то, а хипертоничната болест е противопоказана за кръводаряване.Ето и останалите н…

Приключих с mail.bg

Ако и вие сте от ползователите на безплатна поща в mail.bg, вероятно вече половин година все чакате пощата да заработи нормално. След като решиха, че трябва да я направят по-красива, почти постоянно изчаквам нещо да зареди - я от gravatar.com, я реклама или друго. Разбира се, вече активно се пренасям в Gmail, но пощата ми в mail.bg е от 7-8 години и аз, както всяко теле, трудно се променям.

Преди 2-3 седмици служебната поща два дена не работеше - ни приема, ни изпраща. Разбира се, няма да се отплесвам по темата "фирма и безплатна поща", имаме си и поща на собствен домейн, но се поддържа и тази. Та след два дни неяснота какво се случва, се оказа, че според съпорта на mail.bg е бил превишен трафика от 200МВ дневно. Трябвало да получим писмо относно този проблем, но явно това писмо се е загубило по сървърите от тяхната поща до нашата. Как точно се е случило това, не е ясно, но резултатът беше, че няколко наши клиенти на третия ден изпищяха с въпрос защо не отговаряме на запитва…