Пропускане към основното съдържание

Годишен хороскоп за 2010 - Телец

Ако се чудите защо телец - ами защото аз съм телец :)

2010 е година на движението, на промените, на пътуванията и многото контакти с роднини, приятели и нови познати. Година, в която мъжете ще играят важна роля в живота ви независимо дали става дума за баща, брат, зет, син, внук, съпруг, приятел и др.

Финансовите ви дела като цяло ще се развиват нормално, но занимаващите се с бизнес и работещите с пари (в банка, в магазин и др.) трябва да бъдат предпазливи и разумни в действията си. Съществува опаснот през годината от загуба на голяма сума пари чрез работата ви.

Близките ви роднини ще ви забъркват в различни неприятности и сложни междусемейни отношения, а понякога и вие самите ще ги забърквате, след което ще съжелявате за свои действия и казани прибързано думи. Така или иначе нещата ще се се оправят, но ще оставят след себе си известна горчилка.

Битови и имуществени проблеми свързани с ваш личен имот или имот имащ връзка с родителите ви. Възможни са наложителни и непредвидени ремонти и подобрения, които да ви костват непланирани разходи и с това да ви създадат известни притеснения.

В емоционален план 2010 носи очаквани събития, важни моменти и сбъдване на мечти свързани със зачеване или раждане на дете, осиновяване или нов член в дома ви и др. Ако имате пораснали деца, очаквайте важни промени и в техния живот, които по някакъв начин ще дадат отражение и на вас самите.

В професионален план трудности в общуване с колеги, началници и делови партньори. Временните затруднения в работата ви ще активизират стари проблеми в отношенията ви, което може да доведе и до прекъсване, напускане, край на съдружия и др. Новите възможности обаче, които ще се появят в живота ви ще са много по-добри, така че лошите моменти, през които ще ви се наложи първоначално да преминете ще бъдат само във ваша полза. Подтикване към една наложителна промяна...

Приятелските и любовните връзки също ще претърпят своите индивидуални промени, някъде към по-добро, някъде - не. Пътуване, което ще направи любимия човек ще доведе или до необходимост и вие да го последвате или ще доведе до раздяла поради различни причини (вие самите да имате други планове за своето бъдеще, нежелание за преместване, нови запознанства и др.)

Живота поднася и други житейски раздели, в повечето случаи свързани с близка жена или приятелка, колежка или съседка. Промени, за които понякога не сме готови или които не сме очаквали. Пазете семейните си дела от любопитството на жена, която ще спекулира по различни начини с малките семейни тайни, които има във всеки един дом. Нека това, което става в дома ви си остане там. Не давайте повод и най-вече материал на други хора да злорадстват по ваш адрес. Добре е да имате настройка, че не всичко през годината ще става така както вие го планирате, както и че това, което в края на краищата ще имате като резултат ще е най-доброто за вас. Понякога ни трябва време за да оценим положителните страни на дадена ситуация или събитие.

Младите представители на знака ще имат много обществени контакти, събирания с хора по интереси, клубове, организации, неформални сдружения с някакви актуални цели и в тези свои контакти свободните Телци ще срещнат своята сродна душа или любовта.

2010 носи и неочаквани поврати в личен план. Хора, които сте смятали за ваши неприятели ще ви покажат лоялно отношение в трудни за вас моменти и вие ще ги допуснете близо до себе си. Нови запознанства ще имате и с важни или известни личности, които също ще внесат положителни емоции в живота ви. Изненадите, които годината носи на Телците ще имат някакво финансово измерение. Неочаквани пари, за които всеки един от вас ще бъде изненадан по свой собствен си начин.

Ако не сте телец, но сте любопитни какво ви предсказват звездите, вижте и Вашия хороскоп за 2010.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Безплатни книги онлайн

Актуализирано към 20.01.2016 г.

Вчера се реших да пообиколя онлайн библиотеките, които дават възможност за безплатно сваляне на книги и да си харесам нещо за четене. И понеже всеки път минавам през търсене в гугъл, преглед, четене и т.н., реших да си запазя тук най-доброто, което съм открила.

Ето и моя списък от местенцата, където намирам безплатни книги за сваляне:

Моята библиотека (Chitanka.Info)- огромен архив от книги. Нямате право да отправяте към сървъра повече от 20 заявки в минута. Ако искате, имате възможност да свалите всички книги наведнъж. "Моята библиотека" има и форум.
Онлайн библиотека e-bookbg.com - книгите са достъпни само след като се регистрирате. Има български и чужди автори. Има и форум :) BooksBg.org - някои от книгите могат да бъдат изтеглени само след регистрация. Sepphora's книги онлайн - малка спретната колекция от книги. Препоръчвам Правописния речник на българския език. Библиотека с 1649 книги, свободни за сваляне и четене. http://readbg.com -…

Кръводаряване

От две години си направих традиция около първи юли да минавам през Националния център по кръводаряване. Преди седмица обаче ми се наложи по-раничко да мина от там, за да помогна на моя близка. По този повод навивах и една моя приятелка да го направи. Тя пък много се страхуваше и се поразтърсих из нета за повече информация, която да й пусна. Така намерих страхотен материал в Ogre`s Blog, който действа успокояващо и насърчително за кандидат-кръводарителите.

Покрай публикацията в този блог прегледах и коментарите и разбрах, че трудно в нета може да се намери информация кои са противопоказанията за кръводаряване. Поразтършувах още малко и все пак намерих. Оказа се, че ги има в Наредба № 12 от 3.05.1995 г. за медицинско освидетелстване и изследване на кръводарителите и контрол на взетата кръв и кръвни съставки. Противно на очакванията ми, че ниското кръвно налягане може да е проблем, се оказа, че всъщност не то, а хипертоничната болест е противопоказана за кръводаряване.Ето и останалите н…

Приключих с mail.bg

Ако и вие сте от ползователите на безплатна поща в mail.bg, вероятно вече половин година все чакате пощата да заработи нормално. След като решиха, че трябва да я направят по-красива, почти постоянно изчаквам нещо да зареди - я от gravatar.com, я реклама или друго. Разбира се, вече активно се пренасям в Gmail, но пощата ми в mail.bg е от 7-8 години и аз, както всяко теле, трудно се променям.

Преди 2-3 седмици служебната поща два дена не работеше - ни приема, ни изпраща. Разбира се, няма да се отплесвам по темата "фирма и безплатна поща", имаме си и поща на собствен домейн, но се поддържа и тази. Та след два дни неяснота какво се случва, се оказа, че според съпорта на mail.bg е бил превишен трафика от 200МВ дневно. Трябвало да получим писмо относно този проблем, но явно това писмо се е загубило по сървърите от тяхната поща до нашата. Как точно се е случило това, не е ясно, но резултатът беше, че няколко наши клиенти на третия ден изпищяха с въпрос защо не отговаряме на запитва…