30 януари 2010

Кучета върколаци в зоопарка

Днес попаднах на една новина, която ме кара да се смея с глас дълго, макар че е за плач, защото е ужасно тъжно, когато виждам как всеки ден се опитват да ни метнат с все по-тъпи лъжи - тъжно е, когато някой дори не си прави труда да измисли нещо правдоподобно, а казва каквото първо му дойде на ума.

И така - новината е, че няколко кучета влезли в софийския зоопарк и убили, забележете: 8 (осем) муфлона, 4 (четири) елена и една сърна. Изводът бил направен от това, че сутринта намерили няколко кучета в клетката.


Не знам какъв брой трябва да са били тези кучета, за да успеят да се справят с описания брой жертви. И ако муфлоните като вид би могло да се каже, че са по-беззащитни (те са с големината на овца, но пък затова с големи извити рога), то представете си как са се справили с четирите елена, които стигат до 450 килограма и са с височина около 160 сантиметра. На това отгоре два от муфлоните са успели да оцелеят, но елените, уви, до един са избити и изядени от развилнелите се кучета, които били числом и словом шест! Освен това, явно вече станали добрички, след като са се нахранили, на сутринта съвсем спокойно двама служители на зоопарка ги извадили от клетката.

Да не забравя, никой от охранителите не е чул и разбрал, че се случва нещо. Да им имам здравия сън на тези хора! Или да им изпратя някоя рецепта за дивечово месо?

Като послепис ще добавя някой от най-добрите коментари по темата от различни издания:

Анонимен : А десетина котки, 4 от които ангорски, 2 сиамски и 2 синя сибирска, изяли 1 крокодил, 2 носорога, 2 акули, 2 лешояда и отхапали опашката на слона. След което служителите на зоопарка ги намерили покачени на ламаринен покрив. Е, писна ни да ни вземат за балъци. Как пък тия кучета успяха да убият и изядат 700-800 кила месо. А оставили ли са рогата на елените и муфлоните - кучетата не си падат по трофеите.

bgArmor:значи 5-6 мастии са изяли около 1 тон месо?или те се наяли от първия,ама другите 12 ги удавили да няма свидетели?

т.п.:Тези кучета трябва да са били с размери на лъв, въпреки, че и лъвовете ще видят бая зор дори и с един екземпляр от тези едри животни.

Буба: Няколко бездомни кучета са извършили клане над 13 екземпляра, едри и рогати, и охраната не е чула? Сигурно са били кучета-нинджи, внедрени в Бг от Осама Бин Ладен...

;): и озверелите, гладни песове (6 парчета) изтрепали 13!!! животни!!! от които само едно е женско - сърничка и става за ядене, да не говорим, че би им било достатъчно. Защо тия гладни песове са се хабили часове наред да трепят големи, рогати и силни лопатари и муфлони? айде бе - питам и отговор не чакам. А мармотите от съседните клетки гледаха сеира и си завиваха шоколада!

Няма коментари: