30 юли 2010

Линк оттук, линк оттам

Тези дни, правих някои неща, свързани с увеличаване на линковете към сайта или пък посещенията, които не знам доколко ще донесат полза, надявам се да не нанесат вреда поне. Специално за otgovori.info съм почти убедена, че не е това начина, но в края на краищата нека приемем, че така се забавлявам. Ето какви идеи на "колеги" изпробвах.

Сайта Creative Ads

Логиката е следната: регистрираш се в сайта, кликваш на чужди реклами, с което печелиш възможност да добавиш своя линк в списъка за кликвания. Създателите на сайта дават бонус за първите сто записали се и преди седмица имаше още четиридесет и няколко места. Честно казано, не съм се засилила много да кликвам, но като нямам какво да правя, преглеждам списъка и ако някой текстов линк ми хареса кликвам и разглеждам.
Ако искате да опитате, свършете едно добро дело и се регистрирайте през моя реферал линк (още един начин да печелиш възможност твоят линк да е сред тези за кликване).

Сайта 1ClickPromotion.com

Този сайт предлага възможност за едновременно добавяне на линк и кратко описание на твоя сайт в 76 директории. На практика това са, според мен, създадени от автора на сайта 76 сайта за обяви, в които едновременно излиза твоята обява под формата на dofollow линк, което казват, че може да помогне за увеличаване на PageRank-а на страницата ви, тъй като се явява нова входяща връзка към сайта.

Два тула за безплатни беклинкове

http://script.techgrouch.com/backlinks5k.php - 5к ми звичи като 5000 :)

http://report.loganrockmarketing.com/backlinker/idx.html - 3000 безплатни беклинка

Не ги използвайте едновременно! По-знаещите казват, че не е добре в един ден внезапно да се появят много линкове към вашия сайт или блог. Макар че...то и 5000 звучи доста стряскащо. За всеки случай си помислите и почетете, преди да изпробвате. Както се казва - свалям отговорността от себе си :)

Няма коментари: