Пропускане към основното съдържание

Линк оттук, линк оттам

Тези дни, правих някои неща, свързани с увеличаване на линковете към сайта или пък посещенията, които не знам доколко ще донесат полза, надявам се да не нанесат вреда поне. Специално за otgovori.info съм почти убедена, че не е това начина, но в края на краищата нека приемем, че така се забавлявам. Ето какви идеи на "колеги" изпробвах.

Сайта Creative Ads

Логиката е следната: регистрираш се в сайта, кликваш на чужди реклами, с което печелиш възможност да добавиш своя линк в списъка за кликвания. Създателите на сайта дават бонус за първите сто записали се и преди седмица имаше още четиридесет и няколко места. Честно казано, не съм се засилила много да кликвам, но като нямам какво да правя, преглеждам списъка и ако някой текстов линк ми хареса кликвам и разглеждам.
Ако искате да опитате, свършете едно добро дело и се регистрирайте през моя реферал линк (още един начин да печелиш възможност твоят линк да е сред тези за кликване).

Сайта 1ClickPromotion.com

Този сайт предлага възможност за едновременно добавяне на линк и кратко описание на твоя сайт в 76 директории. На практика това са, според мен, създадени от автора на сайта 76 сайта за обяви, в които едновременно излиза твоята обява под формата на dofollow линк, което казват, че може да помогне за увеличаване на PageRank-а на страницата ви, тъй като се явява нова входяща връзка към сайта.

Два тула за безплатни беклинкове

http://script.techgrouch.com/backlinks5k.php - 5к ми звичи като 5000 :)

http://report.loganrockmarketing.com/backlinker/idx.html - 3000 безплатни беклинка

Не ги използвайте едновременно! По-знаещите казват, че не е добре в един ден внезапно да се появят много линкове към вашия сайт или блог. Макар че...то и 5000 звучи доста стряскащо. За всеки случай си помислите и почетете, преди да изпробвате. Както се казва - свалям отговорността от себе си :)

Коментари

Популярни публикации от този блог

Безплатни книги онлайн

Актуализирано към 20.01.2016 г.

Вчера се реших да пообиколя онлайн библиотеките, които дават възможност за безплатно сваляне на книги и да си харесам нещо за четене. И понеже всеки път минавам през търсене в гугъл, преглед, четене и т.н., реших да си запазя тук най-доброто, което съм открила.

Ето и моя списък от местенцата, където намирам безплатни книги за сваляне:

Моята библиотека (Chitanka.Info)- огромен архив от книги. Нямате право да отправяте към сървъра повече от 20 заявки в минута. Ако искате, имате възможност да свалите всички книги наведнъж. "Моята библиотека" има и форум.
Онлайн библиотека e-bookbg.com - книгите са достъпни само след като се регистрирате. Има български и чужди автори. Има и форум :) BooksBg.org - някои от книгите могат да бъдат изтеглени само след регистрация. Sepphora's книги онлайн - малка спретната колекция от книги. Препоръчвам Правописния речник на българския език. Библиотека с 1649 книги, свободни за сваляне и четене. http://readbg.com -…

Кръводаряване

От две години си направих традиция около първи юли да минавам през Националния център по кръводаряване. Преди седмица обаче ми се наложи по-раничко да мина от там, за да помогна на моя близка. По този повод навивах и една моя приятелка да го направи. Тя пък много се страхуваше и се поразтърсих из нета за повече информация, която да й пусна. Така намерих страхотен материал в Ogre`s Blog, който действа успокояващо и насърчително за кандидат-кръводарителите.

Покрай публикацията в този блог прегледах и коментарите и разбрах, че трудно в нета може да се намери информация кои са противопоказанията за кръводаряване. Поразтършувах още малко и все пак намерих. Оказа се, че ги има в Наредба № 12 от 3.05.1995 г. за медицинско освидетелстване и изследване на кръводарителите и контрол на взетата кръв и кръвни съставки. Противно на очакванията ми, че ниското кръвно налягане може да е проблем, се оказа, че всъщност не то, а хипертоничната болест е противопоказана за кръводаряване.Ето и останалите н…

Приключих с mail.bg

Ако и вие сте от ползователите на безплатна поща в mail.bg, вероятно вече половин година все чакате пощата да заработи нормално. След като решиха, че трябва да я направят по-красива, почти постоянно изчаквам нещо да зареди - я от gravatar.com, я реклама или друго. Разбира се, вече активно се пренасям в Gmail, но пощата ми в mail.bg е от 7-8 години и аз, както всяко теле, трудно се променям.

Преди 2-3 седмици служебната поща два дена не работеше - ни приема, ни изпраща. Разбира се, няма да се отплесвам по темата "фирма и безплатна поща", имаме си и поща на собствен домейн, но се поддържа и тази. Та след два дни неяснота какво се случва, се оказа, че според съпорта на mail.bg е бил превишен трафика от 200МВ дневно. Трябвало да получим писмо относно този проблем, но явно това писмо се е загубило по сървърите от тяхната поща до нашата. Как точно се е случило това, не е ясно, но резултатът беше, че няколко наши клиенти на третия ден изпищяха с въпрос защо не отговаряме на запитва…