Пропускане към основното съдържание

Aртикъл директорията statii.net

Днес реших да използвам т. нар. артикъл директории с цел да популяризирам още малко блога ми за безопасност и здраве при работа, след като съвсем случайно попаднах в раздумката на форума на developix.net относно това има ли ефект от article директориите?

Накратко за такива като мен какво са артикъл директориите?

Артикъл директорията е място, където можете да споделуте статия, ревю или друга полезна информация на всякаква тематика. Това става след регистрация и, разбира се, одобрение на предложената статия. Хубавото е, че имате право да поставите няколко линка (обикновено три) към ваш блог или сайт, да споделите своя опит и т.н.

Понеже по-рано бях публикувала една статия за безопасността и здравето в европейското законодателство в statiite.com, затова първо се насочих отново към тази директория.

Реших обаче да проверя и statii.net, затова си направих регистрация и там и тъкмо мислех да напиша нещичко в тази директория забелязах, че от общо 114 статии, има публикувани 48 и очакващи одобрение 62. Веднага ми светна червената лампичка, че май нещо не е наред и поглеждам - последната публикувана статия е от 12.05.2009 г. (бележка: то моето стана като с българските компютри за Япония - не било 12.05.2009, ами 05.12.2009 г., което не променя факта за чакащите одобрение 62 статии спрямо 48 публикувани. За сравнение в statiite.com чакащи бяха само 5).

Това сериозно намирисва на изоставена артикъл директория, нали?

Колкото и да ми се щеше да напиша нещо умно в директория с PR 3 (било хубаво, казват), точно в тази явно няма да стане. Така че - не творете напразно за statii.net.


11.03.2011 г. Към днешна дата това, което видях е Публикувани (382)|Чакащи (126)
Последната одобрена статия бе от 10.03.2011, така че артикъл директорията statii.net работи на пълни обороти!

Коментари

Директория за статии http://statii.net работи на пълни обороти. Има автори, които пишат статии срещу заплащане. Единствената директория, която предлага автоматично включване на статии от RSS емисия.
Day каза…
Здравейте,
благодаря Ви за включването! Направих промени в текста, надявам се, че всичко е наред :)

Популярни публикации от този блог

Безплатни книги онлайн

Актуализирано към 20.01.2016 г.

Вчера се реших да пообиколя онлайн библиотеките, които дават възможност за безплатно сваляне на книги и да си харесам нещо за четене. И понеже всеки път минавам през търсене в гугъл, преглед, четене и т.н., реших да си запазя тук най-доброто, което съм открила.

Ето и моя списък от местенцата, където намирам безплатни книги за сваляне:

Моята библиотека (Chitanka.Info)- огромен архив от книги. Нямате право да отправяте към сървъра повече от 20 заявки в минута. Ако искате, имате възможност да свалите всички книги наведнъж. "Моята библиотека" има и форум.
Онлайн библиотека e-bookbg.com - книгите са достъпни само след като се регистрирате. Има български и чужди автори. Има и форум :) BooksBg.org - някои от книгите могат да бъдат изтеглени само след регистрация. Sepphora's книги онлайн - малка спретната колекция от книги. Препоръчвам Правописния речник на българския език. Библиотека с 1649 книги, свободни за сваляне и четене. http://readbg.com -…

Кръводаряване

От две години си направих традиция около първи юли да минавам през Националния център по кръводаряване. Преди седмица обаче ми се наложи по-раничко да мина от там, за да помогна на моя близка. По този повод навивах и една моя приятелка да го направи. Тя пък много се страхуваше и се поразтърсих из нета за повече информация, която да й пусна. Така намерих страхотен материал в Ogre`s Blog, който действа успокояващо и насърчително за кандидат-кръводарителите.

Покрай публикацията в този блог прегледах и коментарите и разбрах, че трудно в нета може да се намери информация кои са противопоказанията за кръводаряване. Поразтършувах още малко и все пак намерих. Оказа се, че ги има в Наредба № 12 от 3.05.1995 г. за медицинско освидетелстване и изследване на кръводарителите и контрол на взетата кръв и кръвни съставки. Противно на очакванията ми, че ниското кръвно налягане може да е проблем, се оказа, че всъщност не то, а хипертоничната болест е противопоказана за кръводаряване.Ето и останалите н…

Приключих с mail.bg

Ако и вие сте от ползователите на безплатна поща в mail.bg, вероятно вече половин година все чакате пощата да заработи нормално. След като решиха, че трябва да я направят по-красива, почти постоянно изчаквам нещо да зареди - я от gravatar.com, я реклама или друго. Разбира се, вече активно се пренасям в Gmail, но пощата ми в mail.bg е от 7-8 години и аз, както всяко теле, трудно се променям.

Преди 2-3 седмици служебната поща два дена не работеше - ни приема, ни изпраща. Разбира се, няма да се отплесвам по темата "фирма и безплатна поща", имаме си и поща на собствен домейн, но се поддържа и тази. Та след два дни неяснота какво се случва, се оказа, че според съпорта на mail.bg е бил превишен трафика от 200МВ дневно. Трябвало да получим писмо относно този проблем, но явно това писмо се е загубило по сървърите от тяхната поща до нашата. Как точно се е случило това, не е ясно, но резултатът беше, че няколко наши клиенти на третия ден изпищяха с въпрос защо не отговаряме на запитва…