07 декември 2009

Aртикъл директорията statii.net

Днес реших да използвам т. нар. артикъл директории с цел да популяризирам още малко блога ми за безопасност и здраве при работа, след като съвсем случайно попаднах в раздумката на форума на developix.net относно това има ли ефект от article директориите?

Накратко за такива като мен какво са артикъл директориите?

Артикъл директорията е място, където можете да споделуте статия, ревю или друга полезна информация на всякаква тематика. Това става след регистрация и, разбира се, одобрение на предложената статия. Хубавото е, че имате право да поставите няколко линка (обикновено три) към ваш блог или сайт, да споделите своя опит и т.н.

Понеже по-рано бях публикувала една статия за безопасността и здравето в европейското законодателство в statiite.com, затова първо се насочих отново към тази директория.

Реших обаче да проверя и statii.net, затова си направих регистрация и там и тъкмо мислех да напиша нещичко в тази директория забелязах, че от общо 114 статии, има публикувани 48 и очакващи одобрение 62. Веднага ми светна червената лампичка, че май нещо не е наред и поглеждам - последната публикувана статия е от 12.05.2009 г. (бележка: то моето стана като с българските компютри за Япония - не било 12.05.2009, ами 05.12.2009 г., което не променя факта за чакащите одобрение 62 статии спрямо 48 публикувани. За сравнение в statiite.com чакащи бяха само 5).

Това сериозно намирисва на изоставена артикъл директория, нали?

Колкото и да ми се щеше да напиша нещо умно в директория с PR 3 (било хубаво, казват), точно в тази явно няма да стане. Така че - не творете напразно за statii.net.


11.03.2011 г. Към днешна дата това, което видях е Публикувани (382)|Чакащи (126)
Последната одобрена статия бе от 10.03.2011, така че артикъл директорията statii.net работи на пълни обороти!

2 коментара:

Автор на статии каза...

Директория за статии http://statii.net работи на пълни обороти. Има автори, които пишат статии срещу заплащане. Единствената директория, която предлага автоматично включване на статии от RSS емисия.

Day каза...

Здравейте,
благодаря Ви за включването! Направих промени в текста, надявам се, че всичко е наред :)