Пропускане към основното съдържание

Пак безплатни беклинкове

Аз продължавам смело и безотговорно да експериментирам с разни неща, свързани с безплатните беклинкове, макар да го правя повече заради идеята, отколкото да очаквам някакъв резултат. Tака или иначе, след като използвах инструмент за проверка на позицията на сайта за здравословни и безопасни условия на труд в Гугъл получих следните резултати:

Ключова дума: безопасност и здраве - Позиция 1
Ключова дума: трудова злополука - Позиция 1
Ключова дума: безопасност - Позиция 2
Ключова дума: трудова медицина - Позиция 40 (е, тука ще трябва да се поработи)
Ключова дума: здравословни и безопасни условия на труд - Позиция 9 (и тук ще трябва да се поработи)
Ключова дума: ЗБУТ - Позиция 4

За какво са ни нужни тези прословути беклинкове, хората са казали. Да се върнем на въпроса как да ги имаме. Пак повтарям, че съм лаик в тази област и само споделям експриментите си, да няма после туй-онуй :)

663 безплатни беклинка

32 backlinks for free - All backlinks are dofollow and comes from value sites like Alexa, W3C, etc.

Ето и една интересна тема в predpriemach.com - Как да си набавим над 100 беклинка за минута. Четене му е майката.

И още две нещица:
Auto Backlink Generator
Auto Backlink Feed Generator

Коментари

xSEOn каза…
Google декларират, че няма връзка между Ранга на важност (PR) на даден сайт и позиционирането на същия в резултатите от търсения. Т.е. връзките към сайта (баклинкс) се отчитат (имат значение) само за алгоритъма, с който се формира Ранга на важност на страниците, а позиционирането им в търсачките се обуславя преди всичко от съдържанието в тях. Та неправилно се говори, че изграждането на връзки към даден сайт е част от SEO техниките. Не, това е част от техниките за популяризиране на сайтовете. :)
YellowPages.bg каза…
Така е! Техниката за популяризиране е реквизит за добър PR.
Предлагаме Ви да включите нещо допълнително към Вашата техника за оптимизация на бизнес присъствието в интернет.
След регистрация в Yellow Pages можете да публикувате линкове към Вашата фирмена страница, електронен магазин, блог, профил в социална мрежа и дори Vcard линк. Линковете Ви ще сочат от два домейна - yellowpages.bg и суб домейн на company.bg.
Възможностите за въвеждане на ключови думи, описания и картинки за целите на една оптимизация са прилични. Дори не се изненадвайте ако профила на фирмата почне да изкача на първо място в гугъл при търсене по име.
Не е за подценяване е възможността за публикуване на търговски обекти като магазини или офис на фирмата. Към търговския обект автоматично се публикува геотаг (geotag). Комбиниран с допълнителните текстове и изображения, геотагът оптимизира Вашето бизнес присъствие и в Гугъл карти/места.
Всички публикувани линкове могат да бъдат дуфолоу (dofollow).

Популярни публикации от този блог

Безплатни книги онлайн

Актуализирано към 20.01.2016 г.

Вчера се реших да пообиколя онлайн библиотеките, които дават възможност за безплатно сваляне на книги и да си харесам нещо за четене. И понеже всеки път минавам през търсене в гугъл, преглед, четене и т.н., реших да си запазя тук най-доброто, което съм открила.

Ето и моя списък от местенцата, където намирам безплатни книги за сваляне:

Моята библиотека (Chitanka.Info)- огромен архив от книги. Нямате право да отправяте към сървъра повече от 20 заявки в минута. Ако искате, имате възможност да свалите всички книги наведнъж. "Моята библиотека" има и форум.
Онлайн библиотека e-bookbg.com - книгите са достъпни само след като се регистрирате. Има български и чужди автори. Има и форум :) BooksBg.org - някои от книгите могат да бъдат изтеглени само след регистрация. Sepphora's книги онлайн - малка спретната колекция от книги. Препоръчвам Правописния речник на българския език. Библиотека с 1649 книги, свободни за сваляне и четене. http://readbg.com -…

Кръводаряване

От две години си направих традиция около първи юли да минавам през Националния център по кръводаряване. Преди седмица обаче ми се наложи по-раничко да мина от там, за да помогна на моя близка. По този повод навивах и една моя приятелка да го направи. Тя пък много се страхуваше и се поразтърсих из нета за повече информация, която да й пусна. Така намерих страхотен материал в Ogre`s Blog, който действа успокояващо и насърчително за кандидат-кръводарителите.

Покрай публикацията в този блог прегледах и коментарите и разбрах, че трудно в нета може да се намери информация кои са противопоказанията за кръводаряване. Поразтършувах още малко и все пак намерих. Оказа се, че ги има в Наредба № 12 от 3.05.1995 г. за медицинско освидетелстване и изследване на кръводарителите и контрол на взетата кръв и кръвни съставки. Противно на очакванията ми, че ниското кръвно налягане може да е проблем, се оказа, че всъщност не то, а хипертоничната болест е противопоказана за кръводаряване.Ето и останалите н…

Приключих с mail.bg

Ако и вие сте от ползователите на безплатна поща в mail.bg, вероятно вече половин година все чакате пощата да заработи нормално. След като решиха, че трябва да я направят по-красива, почти постоянно изчаквам нещо да зареди - я от gravatar.com, я реклама или друго. Разбира се, вече активно се пренасям в Gmail, но пощата ми в mail.bg е от 7-8 години и аз, както всяко теле, трудно се променям.

Преди 2-3 седмици служебната поща два дена не работеше - ни приема, ни изпраща. Разбира се, няма да се отплесвам по темата "фирма и безплатна поща", имаме си и поща на собствен домейн, но се поддържа и тази. Та след два дни неяснота какво се случва, се оказа, че според съпорта на mail.bg е бил превишен трафика от 200МВ дневно. Трябвало да получим писмо относно този проблем, но явно това писмо се е загубило по сървърите от тяхната поща до нашата. Как точно се е случило това, не е ясно, но резултатът беше, че няколко наши клиенти на третия ден изпищяха с въпрос защо не отговаряме на запитва…